Hoe ziet de nabije toekomst eruit voor de Machinebouw in Food. De voortdurende roep om innovatie, snellere, schonere en vooral betere machines om onze hoogwaardigere voedselproductie op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren is een van de grote uitdagingen voor de Nederlandse machinebouwers in food. Onder leiding van Janet Kooren, hoofdredacteur van EVMI, praten machinebouwers in food en leden van verschillende brancheorganisaties over de uitdagingen van de komende tijd.
Panelleden vanuit de gelederen van brancheverenigingen GMV, DMFI en Machevo & Bulk brengen de kennis aan tafel over de uitdagingen voor de machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie. Onder meer Radboud Blom van Geerlofs, Bert Nagtegaal namens FME, Don Bac van Bac Machinebouw B.V., Saskia Eijkelhof van Enginx en Frans Bakker van Dinnissen nemen deel aan het panel.
Onderwerpen die in de disucssie aan bod komen hebben te maken met innovatie. Een voorbeeld van wat er besproken zal worden:
- Stelling: De Nederlandse Machinebouw in Food is een sterke en innovatieve sector. De overheid heeft te weinig kennis en begrip voor de sector. Een voorbeeld is de regelgeving, die alsmaar complexer wordt.
- Vraag: De roep om innovatie is groot in de sector. Hoe organiseer je de innovatieve kracht van je bedrijf?
In samenwerking met de brancheorganisaties voor Machinebouwers in Food: GMV, DMFI, Machevo & Bulk. Food Tech Event, woensdag 15 mei, zaal 1, van 13.45u tot 14.35u. Daarnaast is EVMI op de beurs te vinden met standnummer 61.