Samenwerking De Vegetarische Slager en Unox

22 september 2017

De Vegetarische slager geeft een vervolg aan de samenwerking met Unox. Samen brengen ze een vegetarische versie van Gehacktballetjes in tomatensaus op de markt. Eerder lanceerden de twee bedrijven al Gehacktballetjes in satésaus.

Volgens Jaap Korteweg, oprichter van De Vegetarische Slager is het vervolg op de samenwerking met Unilever, moederbedrijf van Unox, een nieuwe mijlpaal. “Ons ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meerdere dagen achterwege laten. Daarom proberen we altijd de smaak van echt vlees te vangen en onderscheiden wij ons met een geheel nieuwe generatie vlees- en visvervangers. Unilever bereikt met haar producten miljoenen mensen in Nederland en deze stap samen met Unox zal het voor nog meer mensen aantrekkelijk maken om met vegetarisch eten kennis te maken.”

Unox en De Vegetarische slager ontwikkelden de Vegetarische Gehacktballetjes in tomatensaus voor flexitariërs en vegetariërs. Het kant-en-product zit in een stazak en is negen maanden houdbaar. Het product staat in het vleesconservenschap bij de betere supermarkten in Nederland. Een stazak á 400 gram bevat zo’n 14 stuks.

Lees ook:

     

Altijd op de hoogte blijven?