Succesvol debuut Vakbeurs Maintenance

1 mei 2018

De eerste editie van Maintenance Gorinchem vond op 17, 18 en 19 april plaats. Ruim 2.000 bezoekers kwamen naar deze vakbeurs. Organisator Easyfairs spreekt van een succesvolle eerste editie in Nederland. Ook maakt Easyfairs de datum bekend van de tweede editie, namelijk 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

“We hebben met deze eerste editie een sterke positie veroverd binnen de Maintenance-markt in Nederland door een onderscheidend en sterk concept aan te bieden met aandacht voor gastvrijheid, kennisoverdracht en beleving. We hebben de markt kennis laten maken met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van industrieel onderhoud en asset management. In totaal namen bijna 100 exposanten deel aan deze eerste editie, waaronder Ultimo Software Solutions bv, Medir International B.V. en KROHNE Nederland. Alle sectoren binnen Maintenance waren vertegenwoordigd”, aldus Debbie van Middelkoop, beursorganisator van Maintenance.

Zowel exposanten als bezoekers lieten hun waardering voor de beurs blijken. Verschillende exposanten schreven zich tijdens de beurs al in voor de editie van 2020. Onder andere ERC B.V., PandID B.V., Dacon Inspection Technology B.V. en TDO bv komen in 2020 terug.

Verschillende bezoekers gaven aan dat zij de beurs met een 10 waardeerden. Ook vonden velen het 'jammer' dat de volgende editie pas in 2020 is. Tijdens de beurs kwamen veel bezoekers naar de kennissessies in het theater. Samenwerkingspartner NVDO realiseerde veel van deze sessies.

Een grote blikvanger op de beurs was de fotobooth op 12 meter hoogte. Vandesky en Industrieel Klimmen.nl gaven bezoekers hiermee een geweldige beleving van bovenaf over de beursvloer. De gemaakte foto werd direct geprint en meegegeven. Ook de Demo Area door KicMPi en iTanks werd goed bezocht. Bezoekers maakten hier kennis met Augmented Reality, inspectiedrones en het Robotica Smart Tooling project.

De tweede editie van Maintenance vindt plaats op 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Maintenance Gorinchem maakt onderdeel uit van een gevestigde serie specialistische vakbeurzen voor industrieel onderhoud met succesvolle edities in onder andere Dortmund, Bilbao, Antwerpen en Malmö.

 

Altijd op de hoogte blijven?