Summerschool SOL biedt gratis scholingstraject over persoonlijk leiderschap

25 april 2022

In juni en juli 2022 organiseert Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) de Summerschool. Summerschool is een samenwerking van opleiders Ken&Ben en Wecreate Consulting en bestaat uit vier gratis scholingstrajecten op het gebied van persoonlijk leiderschap, speciaal voor medewerkers in de levensmiddelenindustrie.

Het aanbod van de Summerschool bestaat uit vier opleidingstrajecten, geschikt voor medewerkers op alle niveaus binnen jouw LMI-bedrijf:

1. Sterk in je Werk – voor productiemedewerkers
2. Sterke Teamleider – voor teamleiders
3. Next Level Professional – voor young professionals
4. Next Level Leader – voor managers

De trajecten starten vanaf 6 juni. Op basis van de groepssamenstelling wordt vooraf aan de start bepaald op welke manier de trajecten worden vormgegeven: hybride of 100% live. Bij tien of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf, bestaat er de optie om het traject in-company onder te brengen.

Elke opleiding bestaat uit een combinatie van groepsactiviteiten en 1-op-1 coaching gesprekken. De trajecten worden in goede banen geleid door gecertificeerde loopbaancoaches en trainers met ervaring in de levensmiddelenindustrie.

Al deze trajecten worden volledig vergoed vanuit de NL Leert Door regeling en zijn gratis te volgen.

Aanmelden

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap? Of is dit een uitgelezen kans voor jouw personeel of collega’s?
Schrijf je dan in voor een gratis opleiding bij Summerschool. Aanmelden kan tot 1 mei, via l.vanpiggelen@sol-online.nl.

Meer informatie over de trajecten, contact of inschrijven? Bezoek sol-subsidies.nl/summerschool.

 

Geen nieuws van EVMI meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdag en donderdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Altijd op de hoogte blijven?