Terugblik op Fi Europe 2022

22 december 2022 Redactie Food

De Fi Europe,  een vakbeurs voor voedings- en drankingrediënten, vond in 2022 voor de eerste keer plaats in Paris Expo Porte de Versailles. Naast de fysieke beurs was er ook een uitgebreid online evenement. De organisatie kijkt terug op een succesvolle beurs.

“We zijn heel blij met het succes van Fi Europe 2022, zowel in Parijs als online”, zegt Julien Bonvallet, Food Group Brand Director bij beursorganisator Informa Markets. ”De beurs trok professionele bezoekers en exposanten die baanbrekende oplossingen en producten presenteren. Het is buitengewoon bemoedigend om te zien hoe de hele voedings- en drankenindustrie samenkomt, nieuwe zakelijke relaties opbouwt en ideeën en deskundige inzichten deelt.”
De hoogtepunten van de show waren allereerst de live presentaties van de winnaars van de Fi Europe Innovation Awards en de Startup Innovation Challenge. Daarnaast de New Product Zone, spelers uit de industrie hun nieuwste ideeën presenteerden , en de Innovation Hub, waar keynote-sprekers uitdagingen en kansen bespraken, evenals duurzaamheid en toekomstbestendige oplossingen.
Tot slot konden bezoekers ook het nieuwe logo en de branding van Food Ingredients spotten. Deze waren op verschillende locaties in de vier hallen te zien. Vanwege de nieuwe identiteit voor de Fi-portfolio is er een nieuw logo dat bestaat uit een gekleurde cirkel met daarbinnen de letters Fi.  Het achterliggende idee van de nieuwe branding is het samenkomen van de smaakmakers van de wereld om de wereld van smaak te creëren. Daarnaast heeft het logo een organisch karakter vanwege de toewijding van Informa Markets aan duurzaamheid.

De volgende editie van Fi Europe zal plaatsvinden van 28 tot 30 november 2023 in Messe Frankfurt, germany en online van 20 tot 30 november 2023.

 

Altijd op de hoogte blijven?