Transparant innoveren volgens de European Bioplastics Association

24 oktober 2017

Investeren in transparantie gaat verder dan traceability van grondstoffen, vindt Ingredients For Food Innovators (IFFI). Daarom organiseert dit netwerk op 3 november het ‘Ingredients exposed’ congres met keynote speaker Rosanne Hertzberger en presentaties van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, MUD Jeans en de European Bioplastics Association. Welke ontwikkelingen op het gebied van markets, operations en innovations kan de voedingsingrediëntenindustrie toepassen binnen haar eigen markten?

François de Bie is voorzitter van de European Bioplastics Association, met 70 leden de grootste vertegenwoordiger van bioplastics industrie in Europa. Deze organisatie en haar leden zoeken samen naar duurzame en innovatieve oplossingen voor het gebruik van plastic in bijvoorbeeld verpakkingen van voeding. De Bie zal in zijn presentatie onder meer ingaan op de toegevoegde waarde van transparantie in de ontwikkeling en toepassing van bioplastics. Na zijn presentatie zullen de aanwezigen en het panel in gesprek gaan over de rol van transparantie in het op gang brengen en versnellen van innovatie.

Aanmelden

IFFI organiseert op 3 november  de tweede editie van het Ingredients Event rondom de vraag: Is transparantie de sleutel om het vertrouwen van consumenten en ketenpartners te winnen en vast te houden?

De presentaties en discussies tijdens deze dag staan in het teken van transparantie, voedselveiligheid en voedselkwaliteit binnen de thema’s markets, operations en innovations.

Professionals uit de Nederlandse voedings- en ingrediëntenindustrie – werkzaam in commercie, communicatie, productie en innovatie – zijn van harte welkom om hun visie en ervaringen te delen met Hertzberger, Van Son en de andere sprekers.

Aanmelden kan nog op de website: http://www.ingredientsforfoodinnovators.com/iffi/iffi-ingredients-event-2017-registration/

Altijd op de hoogte blijven?