Met de razendsnelle ontwikkelingen in technologie en digitalisering, worden onze fabrieken continue slimmer en autonomer. Wat betekent dat voor de operators achter de besturingssystemen?  En als verandering en vernieuwing de enige constante factoren zijn, wat komt er dan eerst, de tools of het gedrag? En als het gaat om gedrag, hoe kun je leren presteren voordat je resultaten moet leveren?

Drie keer per jaar organiseert het IFFI Masterclasses voor leden en niet-leden en de editie van 13 en 14 juni draait om slim en duurzaam produceren en de interactie tussen mens en machine in een continue veranderde omgeving. 

IFFI Masterclass Operations

De IFFI Masterclass Operations behandelt thema’s als controle op uitzondering en HMI-stijlen (Human Machine Interaction) om operators te ondersteunen bij het omgaan met intelligente systemen. Wat betekent het om in een volledig transparante voedselfabriek te werken? Waarom is de productiviteit op de lange termijn moeilijk na een korte verandering?

Verder komen de nieuwste ontwikkelingen en technologieën aan bod die waarde toevoegen aan de activiteiten van producenten van voedingsingrediënten. Hoe kun je block-chain toepassen en CO2-neutrale productie in de agrofood-industrie beheren?

Voor wie?

Managing directors, operational directors, plant managers, supply chain managers, logistics managers, product (group) managers, managers technology, process technologists, sustainability en QA/QC professionals. Managers en professionals uit de ingrediëntenindustrie die geïnteresseerd zijn in smart factories en duurzaam produceren, zijn van harte welkom. 

Kijk voor het programma en om u aan te melden op de IFFI website.

Altijd op de hoogte blijven?