Waar moet de foodprofessional in het najaar naar toe?

19 juni 2024 Redactie Food Redactie
Op vakbeurzen vinden foodprofessionals de laatste trends en innovaties. Dit najaar staan er verschillende vakbeurzen op de planning die interessant zijn voor de voedingsmiddelenindustrie. Waar moet de foodprofessional dit najaar heen voor kennis en inspiratie?

Fachpack

Fachpack brengt verpakkingsprofessionals samen om de nieuwste ontwikkelingen omtrent productverpakkingen te ontdekken. Oplossingen voor industriële en consumentengoederen, verpakkingshulpmiddelen en materialen, maar ook verpakkingsproductie, technologie, logistiek en systemen of drukwerk komen aan bod. De beurs vindt plaats van 24 tot en met 26 september 2024 in NürnbergMesse GmbH in Duitsland.

Intrafood

Op 25 en 26 september 2024 kunnen foodprofessional terecht in Kortrijk in België voor de negende editie van Intrafood: een vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk. Daarnaast komen technologie, loonwerk, laboratoria en onderzoekscentra aan bod.

Sial Paris

De zestigste editie van Sial Paris vindt plaats van 19 tot en met 23 oktober 2024. Deze internationale vakbeurs voor de voedingsmiddelenbranche brengt professionals van over de hele wereld bij elkaar om de laatste ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie te bespreken. Op deze foodvakbeurs valt er voor bezoekers volop inspiratie op te doen wat betreft retail, catering, importhandel en meer. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan innovaties en startups.

All4pack

In het najaar van 2024 kunnen verpakkingsprofessionals ook terecht op de tweejaarlijkse vakbeurs All4pack Emballage Paris. Deze beurs brengt van  4 tot en met 7 november 1100 innovatieve en duurzame verpakkingmerken samen op één plek. De beurs biedt bezoekers rondleidingen, een zone gewijd aan circulariteit, een ruimte voor innovaties en een conferentiezone met een uitgebreid programma van 27 lezingen.

Altijd op de hoogte blijven?