Wijziging raad van commissarissen Vion

28 oktober 2022 Redactie Vleesmagazine

Vion kondigt vandaag, 28 oktober, een wijziging in de samenstelling van de raad van commissarissen aan. Lid Martine Snels is met ingang van 17 september 2022 afgetreden vanwege persoonlijke en zakelijke mogelijkheden in het buitenland.

Snels was sinds 19 maart 2020 lid van de raad van commissarissen. Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen: “We betreuren maar respecteren de beslissing van Martine om af te treden en wensen haar het allerbeste voor de toekomst.”

Het aftreden van Snels betekent dat de raad van commissarissen sinds 17 september 2022 bestaat uit de volgende leden: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vice-voorzitter), Marieke Bax, Peter Broeckx en Cis van Doninck.

Vion

Vion Holding N.V. is een internationaal foodbedrijf met productielocaties in Nederland, Duitsland en België en met verkoopondersteunende en vertegenwoordigingskantoren in 16 landen. In 2021 behaalde Vion met 12.000 werknemers een omzet van € 4,6 miljard.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Dit artikel verscheen eerder op: Vleesmagazine

Altijd op de hoogte blijven?