LSBL biedt snelste en meest flexibele online opleiding LMT

17 maart 2021

BEDRIJFSINFORMATIE - Vanaf heden is de online opleiding levensmiddelentechnologie (LMT) van opleidingsinstituut LSBL niet alleen de snelste route naar een diploma op NLQF niveau 4, maar ook de meeste flexibele.

Met de opleiding LMT verdiep je je huidige kennis, fris je deze op of creëer je carrièreperspectief. Het is de kortste route om een diploma op NLQF niveau 4 te behalen. De eerste 16 deelnemers zijn inmiddels gestart met de opleiding en zijn erg positief. Ze volgen online colleges van diverse docenten. Ook de praktijkopdrachten worden op afstand uitgevoerd: je voert ze individueel uit en presenteert het resultaat met een zelf opgenomen video. Meer informatie over de opleiding vind je via de website van LSBL. Via deze link kun je een korte video bekijken.

Daarnaast zit LSBL (Landelijke Stichting Beroepsopleiding Levensmiddelentechnologie) alles behalve stil wat betreft de ontwikkeling van online learnings. Denk aan een certficatietraining tankbier en specialisatietrainingen die draaien om bijvoorbeeld conservering, etikettering, microbiologie of fermentatie.

Altijd op de hoogte blijven?