Adverteren

EVMI – Platform voor de professional in de voedingsmiddelen industrie
EVMI is een vakblad en website gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Via het magazine, de website, wekelijkse digitale nieuwsbrieven en jaarlijkse congressen houden we professionals uit de industrie op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de foodsector. Het magazine bestaat uit vier katernen: Food Innovatie, Management, Proces & Techniek en Food Lab. Daarnaast brengt EVMI verschillende specials uit: verpakking, hygiëne en machinebouw.

EVMI bereik
Magazine
• Verschijnt: 8 x per jaar
• Oplage: 2.100 exemplaren
Website:
• 20.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief:
• 2 x per week (dinsdag en donderdag)
• 4.500 abonnees

Lezersprofiel
EVMI wordt gelezen door een hoger opgeleide doelgroep die zich richt op innovatie in voeding en op de hoogte gehouden wil worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld levensmiddelentechnologen, kwaliteitsmanagers, leidinggevenden in de voedselproductiebedrijven, procestechnologen en productontwikkelaars.

Mediakaarten
• EVMI Mediakaart 2024
EVMI Media kit 2024 (Engels)
• EVMI Mediakaart 2023
EVMI Media kit 2023 (Engels)
Mediakaart Verpakkingsspecial 2023
Mediakaart Hygiënespecial: 2023
Mediakaart Machinebouw special 2023

Multimediale campagne
EVMI biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
EVMI
Gjelt Douma
06 46 75 14 67
Stuur een e-mail

EVMI - Food Lab
Bas van den Engel
06-42306937
Stuur een e-mail

 

(no title)


Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.

Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseerde Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De datum voor de derde editie volgt binnenkort.

In combinatie met Food Technology organiseren Alea Publishers en Mikrocentrum ook Lab Technology

Lab Technology
De toenemende vraag naar labgerelateerde oplossingen als antwoord op actuele transities vraagt om snelheid, flexibiliteit en meer veiligheid. Op weg naar laboratoriumtechnologie 2.0 is het belichten, bespreken en tonen van labgerelateerde (deel)oplossingen essentieel. Lab Technology is dan ook het platform waar de lab- en techwereld elkaar ontmoeten om dit samen te realiseren.

Meer informatie: Food Technology, Lab Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67/ e-mail)