Adverteren

EVMI – Platform voor de professional in de voedingsmiddelen industrie
EVMI is een vakblad en website gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Via het magazine, de website, wekelijkse digitale nieuwsbrieven en jaarlijkse congressen houden we professionals uit de industrie op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de foodsector. Het magazine bestaat uit vier katernen: Food Innovatie, Management, Proces & Techniek en Food Lab. Daarnaast brengt EVMI verschillende specials uit: verpakking, hygiëne en machinebouw.

EVMI bereik
Magazine
• Verschijnt: 8 x per jaar
• Oplage: 2.100 exemplaren
Website:
• 20.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief:
• 2 x per week (dinsdag en donderdag)
• 4.500 abonnees

Lezersprofiel
EVMI wordt gelezen door een hoger opgeleide doelgroep die zich richt op innovatie in voeding en op de hoogte gehouden wil worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld levensmiddelentechnologen, kwaliteitsmanagers, leidinggevenden in de voedselproductiebedrijven, procestechnologen en productontwikkelaars.

Mediakaarten
• EVMI Mediakaart 2024
EVMI Media kit 2024 (Engels)

Multimediale campagne
EVMI biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
EVMI
Gjelt Douma
06 46 75 14 67
Stuur een e-mail

EVMI - Food Lab
Bas van den Engel
06-42306937
Stuur een e-mail