Binne Visser benoemd tot Group HR Director Vion

12 juni 2018

Vion

Vanaf 3 september gaat Binne Visser aan de slag bij Vion als de nieuwe Group HR Director. Ook wordt hij lid van het executive committee van Vion.

Binne Visser

De 48-jarige Binne Visser werkte de afgelopen 22 jaar in verschillende managementfuncties op het gebied van Human Resource Management (HRM). Zijn vorige functie was bij Kramp Groep, een leverancier in de agrarische sector. Daarvoor werkte hij bij ForFarmers en als consultant.

“Binne is een welkome aanwinst voor Vion vanwege zijn jarenlange ervaring in het opzetten en uitvoeren van HR-strategieën, als directeur en als consultant. Dit heeft hij voor vele bedrijven gedaan, waaronder bedrijven in de agrarische sector. We zijn blij dat hij ons team komt versterken,” zegt Ronald Lotgerink. Lotgerink gaat vanaf 1 september aan de slag als CEO bij Vion.

Vion

Vion is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopkantoren in dertien landen wereldwijd. In 2017 realiseerde Vion met 11.800 werknemers een omzet van € 5,1 miljard.

Altijd op de hoogte blijven?