Koupe Proteïne-ijs verkrijgbaar bij AH XL Supermarkten

12 juli 2017

Het gaat goed met Koupe proteïne-ijs. Het ijs was al verkrijgbaar bij Jumbo, Dirk en Dekamarkt en vanaf augustus ligt het ook in de schappen bij AH XL.

Ook vanuit het buitenland is er belangstelling getoond in de gezondere manier van ijs eten. Het ijs wordt al verkocht in Denemarken enhet Verenigd Koninkrijk. Plannen om verder door te groeien liggen al klaar.

Gezonder ijs

In vergelijking met andere ijsmerken bevat Koupe 40 procent minder calorieën, 70 procent minder suiker en 3 keer zoveel eiwit. Koupe is daarom een gezondere manier van ijs eten. Dankzij het hoge proteïnegehalte is Koupe een goede match met frequent sporten en het bouwen van spiermassa.

Koupe is verkrijgbaar in vier smaken: Clever Chocolate, Smart Strawberry, Victorious Vanilla en Brilliant Banana. Uit onderzoek blijkt day de smaak goed is. 96 procent gaf aan het ijs lekker te vinden.

Prijzen

Het ijs is bekroond met verschillende prijzen. Op de World Dairy Innovations Award 2016 won Koupe in de categorie “Best Ice Cream”. F&A Next riep Koupe uit tot ‘Best Food Startup’ van 2017.

Lees ook:

 

Altijd op de hoogte blijven?