Netwerken en kennisdelen | Delen is vermenigvuldigen

30 november 2021

Het Kennisplatform Labmanagers is er voor laboratoriummanagers, teamleiders of directeuren van een laborganisatie.

In 1998 nam CheckMark Labrecruitment het initiatief om collega’s uit de branche aan elkaar te linken en daaruit is dit netwerk voor en door labmanagers ontstaan.

Het Kennisplatform Labmanagers (KPLM) stelt deelnemers in staat om met vakgenoten en laboratoriummanagers uit branches als (petro)chemie, farma en chemicals en food in contact te komen en kennis en ervaringen uit de praktijk te delen. De bijeenkomsten van het KPLM worden twee keer per jaar georganiseerd op een gastlocatie bij een van de leden. Een rondleiding op een laboratorium en een netwerkborrel behoren steevast tot het programma. Daarnaast wordt het Kennisplatform af en toe georganiseerd op een relevante beurs.

Kennisplatform op Foodtechnology

Het congresprogramma van Food Technology, genaamd: Food meets hightech, is een breed programma rond 5 deelthema’s: Zowel de kant van de foodproductie met thema’s als foodinnovatie, voedselveiligheid en duurzame keten belichten, als de meer technische kant rond machinebouw, automation en labonderzoek. Het thema voor deze editie van het Kennisplatform LabManagers sluit hier mooi op aan want we gaan je bijpraten over de impact van regelgeving op product­ontwikkeling, van early development tot aan vrijgifte.

‘Ze spreken jouw taal en staan altijd voor je klaar’

Wij hebben sprekers van Heineken en DSM bereid gevonden om hun kennis en visie met ons te delen over dit thema. Op de eerste dag verzorgen we in de ochtend een seminarprogramma in zaal twee, direct na de keynote.

CheckMark Labrecruitment
Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Samen vinden wij de baan die écht bij je past!

We hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers binnen de chemie, biotech, food en farma. Hierdoor beschikken we over een uitgebreid aanbod aan labora­torium vacatures en weten we wat er speelt binnen de branche. Al onze recruiters hebben een achtergrond in de chemie of life sciences. Ze spreken jouw taal en staan altijd voor je klaar om je te adviseren. Of je nu starter, professional of manager bent: samen vinden we de baan die écht bij je past!

Op zoek naar een nieuwe collega? Wij helpen graag met onze expertise!

CheckMark is al 25 jaar actief als recruiter van laboratoriumpersoneel in de chemie en life sciences. We begrijpen de veranderende behoeften van kandidaten en opdrachtgevers en spelen hier innovatief op in. Op zoek naar een passende kandidaat voor functies op het laboratorium of in process development, productie, QA-compliance, customer service of sales? Wij helpen graag met onze expertise in deze niches.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?