Een inhoudelijke training voor het hele bedrijf

7 oktober 2019

Ken je het programma 'Keuringsdienst van waarde'? Daarin zijn altijd telefoongesprekjes opgenomen met bedrijven, waarbij de mensen aan de telefoon soms de plank flink misslaan met hun antwoorden. Dit maakt duidelijk dat het belangrijk is dat iedereen binnen een bedrijf enige kennis heeft van de activiteiten en de producten van hun eigen bedrijf. 

HAS Hogeschool is dé food-opleider op hbo-niveau

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen staat in de markt bekend als dé food-opleider op hbo-niveau. Recent hebben we echter ook inCompany trainingen gedaan, waarbij het hele bedrijf getraind is. 
Samen met een bedrijf stellen we dan een opleidingsoverzicht op voor alle functies en niveau’s binnen het bedrijf. Vaak is er een basiscursus in opgenomen voor het hele personeel. Deze dient om iedereen een basiskennis te geven, zodat ze bij contact met klanten op een deel van de vragen zelf al antwoord kunnen geven. Dit maakt het bedrijfsproces efficiënter. Een bijkomend voordeel is dat medewerkers vaak enthousiast zijn om iets meer te weten van de producten van hun eigen bedrijf. 

Specifieke bedrijfsonderdelen komen aan bod

Daarnaast worden meer specifieke trainingsonderdelen ontwikkeld. Afhankelijk van de wensen van het bedrijf kunnen bijvoorbeeld onderdelen als microbiologie, procestechnologie, wetgeving, verpakking, kwaliteitszorg, afzetmarkten, productoptimalisering, toepassing van de producten van het bedrijf door klanten opgenomen worden, maar dit is slechts een deel van de mogelijkheden. 
Doordat er gebruik gemaakt wordt van voorbeelden en casussen van het eigen bedrijf, kunnen mensen ook direct de kennis plaatsen en gebruiken in hun functie. 
Maar hoe goed en passend cursussen ook zijn, het effect neemt na een tijd toch vaak af. Hiervoor kunnen we uiteraard opfristrainingen aanbieden, maar het is ook mogelijk om regelmatig kleine kennisclips, vragen of opdrachtjes aan te bieden, zodat iedereen op een makkelijke manier up-to-date blijft. HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is daarmee de opleider voor het hele bedrijf!

Meer weten?

Wilt je meer weten over wat zo’n complete inCompany training voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op met ons via 088 890 3600 of stuur een mail naar haskennistransfer@has.nl 
Op onze website vind je ons cursusaanbod die naast klassikaal ook middels een inCompany te volgen zijn.

 

Altijd op de hoogte blijven?