Een verbeterde energiebewaking en hogere energie-efficiëntie door het aanpassen van uw voedingsmiddels- en drankenfabriek

5 oktober 2023 partner content

Stijgende energiekosten, productieproblemen en klimaatdoelstellingen: over de hele wereld staan voedings- en drankfabrieken onder druk om de productie 24/7 draaiende te houden, de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Energiemonitoring met System pro M compact InSite kan helpen om het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen omlaag te brengen en de energie-efficiëntie verder te verbeteren.

ABB's System pro M compact InSite-serie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van energie- en vermogensbeheer. System pro M compact InSite beschermt, bewaakt, meet en maakt uw installatie slim. Ook controleert System pro M compact InSite de energiestromen in verdeelsystemen en worden risico's in een vroeg stadium gedetecteerd dankzij volledige transparantie waardoor sprake is van een constante diagnose.

Snel aan de slag

Dankzij de flexibiliteit van het System pro M compacte InSite-assortiment kan het zelfs in iedere bestaande installatie worden geïntegreerd. En dit zonder vervanging van de reeds bestaande componenten in de installatie.

Zodra het systeem is geïnstalleerd en aangesloten, is het mogelijk de gegevens die u via de intuïtieve interface verzamelt voor verschillende doeleinden te gebruiken. Van het verminderen van het energieverbruik tot het identificeren van potentiële risico's voor de operationele continuïteit.

De voordelen

  • Eenvoudige retrofit en integratie
  • Minimaal benodigde ruimte
  • Energie-efficiëntie
  • Proactief in plaats van reactief

Met System pro M compact InSite voldoet u aan de hoogste energie-efficiëntienormen en heeft u volledige controle over de totale faciliteit. 

Lees meer: https://explore.abb.com/beyondconnected-applicationnote-foodandbev/ 

Altijd op de hoogte blijven?