GMS 1000 portioneermachine: nieuwe standaard vleesindustrie

26 maart 2024 Partner content

BEDRIJFSINFORMATIE | TVI introduceert met de GMS 1000 een revolutionaire standaard in de vleesindustrie. Deze enkelsporige portioneermachine blinkt uit in automatisering, biedt een top productopbrengst, en garandeert een uniforme productvorm. Het apparaat is gebruiksvriendelijk, veelzijdig, en sluit naadloos aan op bestaande productielijnen. Een hoog digitaliseringsniveau markeert dit model als een uitbreiding van TVI's aanbod voor de middelgrote industriële markt, waarmee het de normen in de vleesverwerkingsindustrie herdefinieert.

De GMS 1000 staat bekend om zijn precieze 3D-vorming en krachtige pers, wat leidt tot een optimale productopbrengst en efficiëntie. Deze machine past zich flexibel aan de grootte van het ruwe product aan en kan het eindproduct in diverse vormen verwerken, van enkele plakken tot gestapelde porties, afgestemd op de klantbehoeften.

De machine gebruikt geavanceerde servotechnologie zonder hydraulische of pneumatische systemen en integreert de nieuwste MULTIVAC besturingstechnologieën. Dit maakt de portioneermachine toekomstbestendig, energiezuinig en minimaliseert het risico op productverontreiniging.

 

Altijd op de hoogte blijven?