Introductie nieuwste serie food-etiketteerders

5 maart 2024 Partner content
MULTIVAC introduceert op Anuga FoodTec de nieuwe CL 1 serie dwarsbaan-etiketteerders. Deze serie is ontworpen voor compacte dieptrekverpakkingsmachines en laat zich zowel in nieuwe als bestaande machines integreren. Met een modulair ontwerp voldoen deze etiketteerders aan specifieke klanteisen, waarbij 50 jaar ervaring in etikettering wordt toegepast voor betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen.

Technologische kenmerken

De CL 1 modellen gebruiken beproefde technologieën, waaronder labelsensoren en papierremmen, om de dagelijkse productie efficiënter te maken. Ze zijn gebruiksvriendelijk, bedienbaar via MULTIVAC's HMI-interface of een aparte terminal, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende machinefabrikanten. Deze etiketteerders brengen etiketten tot 150 mm breed nauwkeurig aan, met een geavanceerd etiketgeleidingssysteem dat de behoefte aan doorbuigrollen vermindert. Een unieke opwikkelrol faciliteert snelle verwijdering van dragermateriaal, en etiketrollen zijn gemakkelijk te wisselen.

Onderhoud en hygiëne

De nieuwe serie is ontworpen voor eenvoudige reiniging en onderhoud, met verzegelde doorbuigrollen en gemakkelijk toegankelijke onderdelen die gereedschapsloos onderhoud mogelijk maken. Net als de dieptrekmachines waarop ze worden gebruikt, zijn de etiketteerders grondig te reinigen tot beschermingsniveau IP 65, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Meer weten over de CL1-serie? 

 

Altijd op de hoogte blijven?