Nieuw assortiment slicers op Anuga FoodTec

12 maart 2024 Partner content

BEDRIJFSINFORMATIE | Tijdens Anuga FoodTec 2024 introduceert MULTIVAC een veelzijdig assortiment slicers voor de voedingsindustrie, variërend van toegankelijke instapmodellen tot high-capacity machines, gericht op kleine tot grote voedselverwerkende ondernemingen. De nieuwe Professional-serie biedt kosteneffectieve slicingoplossingen, perfect voor nieuwkomers zoals ambachtelijke productfabrikanten, met machines ontworpen voor eenvoudige bediening, snelle productwissels en minimale verspilling. Deze serie benadrukt hoogwaardige slicingkwaliteit met geavanceerde snijbladtechnologie, ideaal voor producten als kaas, vlees en plant-based producten. 

Voor hogere productievolumes onthult MULTIVAC de Performance en Advanced series, met machines die uitblinken in flexibiliteit en hoge output zonder in te leveren op slicingkwaliteit. Deze series zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, inclusief complexe slicingtaken met een hoge capaciteit. Bezoekers kunnen de efficiëntie en de geavanceerde technologie van deze slicers zelf ervaren tijdens live demonstraties op de beurs. 

Voor meer details over deze geavanceerde slicingtechnologieën, verwijzen wij u naar het originele persbericht. Ontdek hoe deze oplossingen kunnen bijdragen aan uw bedrijfsvoering. 

Meer informatie 

Altijd op de hoogte blijven?