Slim vanaf het begin

15 april 2019

Bouwgroep Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd. De specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting werkt volgens een uniek bouwconcept: Verticale Integratie. Alle essentiële processen binnen de bouw beheren en begeleiden zij zelf. Dit maakt het mogelijk om vroeg aan tafel schuiven bij de klant, waardoor optimalisatie plaatsvindt van begin tot eind.  

Hoe eerder, hoe beter

“Een bouwproces start niet bij de eerste kruiwagen met zand, dit start al ver daarvoor. Juist in dat voorproces denken wij graag mee”, aldus Suzan Dorgelo van Willy Naessens Nederland. Naessens nodigt klanten uit in een vroeg stadium met zijn specialisten rond de tafel te gaan. Hoe eerder, hoe beter. Suzan: “Door mee te denken vanaf het begin kunnen wij de wensen en behoeften van onze klant direct opnemen in ons unieke bouwconcept. Daarnaast kunnen wij op basis hiervan al snel een prijsraming en conceptplanning afgeven. Hierdoor wordt budgetzekerheid, planningszekerheid en haalbaarheid gegarandeerd.”

Samen

Zodra Naessens bij de klant aan tafel zit wordt ook een plan van aanpak gemaakt waarin het bouwproces tot in detail wordt omschreven. Suzan: “Zo heeft de klant direct inzichtelijk wat er staat te gebeuren. Niet iedereen bouwt dagelijks een bedrijfspand, daar zijn wij ons heel erg van bewust. Het is dan prettig te weten wat je te wachten staat”. Willy Naessens wil meer zijn dan alleen bouwer. “Een gebouw realiseren doe je nooit alleen, dat doe je samen. Ontzorging en transparante communicatie is daarin belangrijk”.

Wij zijn Willy

Korte lijnen, zowel intern als extern tekenen de organisatie. Suzan: “Dat ambiëren we ook. Wij willen naast onze klanten staan, ze adviseren en begeleiden.”  Naessens gelooft in het opbouwen van vaste relaties. “Niet alleen met onze klanten maar ook met onze vaste partners. Hier investeren we dan ook in. Zij zijn een verlengstuk van ons bedrijf. Deze samenwerkingen in combinatie met de optimalisatie in het begin van het proces, zorgt ervoor dat we samen iets neerzetten waar iedereen trots op is.

Karakter

Deze visie past bij het karakter van het bedrijf. De Willy Naessens Group heeft met 1850 medewerkers verdeelt over diverse vestigingen in België, Nederland en Frankrijk, de omvang van een multinational maar het hart van een familiebedrijf. Suzan: “We kennen een platte organisatiestructuur en dat is te merken aan de sfeer. Samen zijn wij Willy.”

Kijk voor meer informatie op www.willynaessens.nl

Altijd op de hoogte blijven?