Theater seminar ‘’Bloemkool en Saus’’

7 september 2023 partner content

We gaan ervan uit dat tegenwoordig alles voorradig en jaarrond verkrijgbaar is. Hoewel het weer invloed heeft op de kwaliteit van AGF, komt er veel bij kijken voordat het product bij de consument op het bord ligt. Op woensdag 20 september staan de kwaliteitsprofessionals van Normec Foodcare in het theater om je mee te nemen op reis in de AGF-keten. 

Humoristische knipoog

Het seminar “Bloemkool en Saus” wordt een leerzame seminar met een humoristische knipoog bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kwaliteit van groente en fruit of meer wil begrijpen van het vers product.

Interactief programma met gastsprekers

Aan de hand van een interactief programma met sketches en praktijkvoorbeelden nemen gastheren en kwaliteitsprofessionals van Normec Foodcare en Kiwa, Peter van der Veeken, Ludo Tuijnman en Marcel van de Werken, je mee op reis in de keten. Van bord naar teler en van teler naar bord.

Gastsprekers Pierre Wind en Jos van Mil laten zien wat er nodig is om de geoogste groente en fruit zo optimaal en vers mogelijk op het bord te krijgen. Maar ook waar het in de keten zomaar fout kan gaan en dat een vers product helemaal niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt.

Deelnemen

Het seminar ‘’Bloemkool en Saus’’ is op woensdag 20 september in Theater het Kruispunt te Barendrecht. Het programma is van 12:00 uur tot 17:00 uur, inclusief lunch. De kosten bedragen € 75 per ticket. 

Meld je aan

 

 

Altijd op de hoogte blijven?