Over ons

 

Met Eurofins bent u in staat om de veiligheid en versheid van uw voedsel en water naar het volgende niveau te brengen. Wij noemen dit Fresh & Safe 2.0!

Met meer dan 700 medewerkers en 13 kenniscentra & laboratoria levert Eurofins Food, Feed, Water Benelux een belangrijke bijdrage aan de borging van voedsel- en waterveiligheid. Eurofins ziet dit als een van haar belangrijkste taken. Meer dan ooit willen we weten wat we eten. We willen weten hoe ons voedsel is geproduceerd, of boeren eerlijk worden beloond en of de informatie op het etiket overeenkomt met de inhoud van de verpakking. Voor onder andere producenten en retailers, is het belangrijk betrouwbare informatie te krijgen over de herkomst van hun grondstoffen en producten.

Met een wereldwijd kennisnetwerk van maar liefst 800 laboratoria en 47.000 collega’s in 45 landen, helpen wij onze klanten met kwaliteit en veiligheid, zich te houden aan de regelgeving, hun kosten te verlagen en verspilling te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van water en van voedsel te allen tijde gewaarborgd is. Bij ons staan klantfocus, kwaliteit, competentie, teamgeest en integriteit centraal.

We bestaan sinds 1987. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en ervaren kennispartner. We ondersteunen onder meer bij:

  • Veranderende wet en regelgeving;
  • Voedsel- en waterveiligheid ;
  • Innovatie;
  • En ketenbeheersing.

Onze missie 

Een bijdrage leveren aan de wereldwijde gezondheid en (voedsel- en water)veiligheid door onze klanten te voorzien van hoogwaardige laboratorium- en adviesdiensten. Daarnaast willen wij kansen scheppen voor onze medewerkers en een duurzaam rendement genereren voor onze aandeelhouders.

Onze visie

De komende jaren verschuift Eurofins van dataleverancier naar kennispartner in de voedsel- en waterketen van onze klanten. Wij borgen de kwaliteit en veiligheid van voedsel en water in de gehele Benelux en leveren een kwaliteitsgarantie op  productniveau. Zo worden we een betrouwbare partner in het productieproces van onze klanten.

 
 
Neem hier contact met ons op. 
 

Contact

Icarus 12, 8448 CJ Heerenveen, NL