Ga naar het overzicht

VSE Industrial Automation B.V. Facebook LinkedIn

Over ons

Specialist in Industrial Automation & Motion

VSE is dé specialist op het gebied van Industrial Automation & Motion. Door onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis zijn wij een waardevol partner voor eindgebruikers, maar ook voor andere organisaties in de industriële keten, zoals systeemleveranciers en machinebouwers. Samen met hen werken wij aan een slimme en optimale integratie van mechanica, elektronica en software. Het streven is de perfecte machine met een optimale balans tussen efficiëntie en duurzaamheid. Samen doen we waar we goed in zijn.

 
VSE heeft meer dan 45 jaar ervaring in het automatiseren en optimaliseren van industriële en infrastructurele processen. Dit doen we voor een groot aantal klanten in verschillende sectoren, zoals de industrie, productie, food, bouw en infra. Met een team van zo’n 40 medewerkers werken we elke dag aan diverse uitdagende en uiteenlopende projecten; van het energieneutraal automatiseren van de Ramspolbrug tot het ombouwen en optimaliseren van een productielijn voor waterijsjes.
Het succes van onze projecten wordt bepaald door ons team van ervaren IA&M specialisten. Stuk voor stuk hebben zij diepgaande kennis van systeemautomatisering en passie voor techniek, robotics en IT. Binnen VSE is tweederde van de medewerkers Engineer. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel schakelen en zijn wij in staat om zowel grote als kleine projecten succesvol uit te voeren. Daarnaast zijn wij UL gecertificeerd waardoor wij ook op de Amerikaanse markt mogen opereren en wereldwijde commissioning aanbieden.

Contact

Opaalstraat 10, 2872 ZR SCHOONHOVEN, NL