AgriFoodTech Platform Congres ‘(W)eten wat je niet (w)eet’

22 november 2017

Het programma en thema van de tweede editie van het AgriFoodTech Platform Congres op 13 december is ‘(W)eten wat je niet (w)eet’. In het – grotendeels Engelstalige – programma delen (inter)nationale sprekers hun kennis over veranderende voedselketens en -systemen.

Tijdens deze dag wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de veranderende maatschappij, de rol die technologie daarin heeft en de gevolgen van en voor onze voedselketen en het bedrijfsleven. Honderden ondernemers, onderzoekers en overheidsvertegenwoordigers komen samen om inspiratie op te doen en tot concrete oplossingen te komen voor maatschappelijke uitdagingen met betrekking tot de agrifood(tech)sector.

Sprekers

Onder andere zullen spreken Staf Seurinck, Vice President Robotisering van ABB, Ellen de Brabander, Senior Vice President bij PepsiCo, en Aaron Ault, Senior Research Engineer bij Open Ag Technology Group. Zij gaan dieper in op hoe internationaal wordt omgegaan met vernieuwende technologie en consumentengedrag.

In de serie Future Food Talks, onderdeel van het middagprogramma, worden nieuwe technologieën, ‘food for the future’ en robots besproken door game changers uit de agrifoodsector. De dag wordt afgesloten door een nog mysterieuze keynote spreker die zijn visie geeft op de toekomstige rol van consumenten in de veranderende maatschappij en welke impact dit heeft op (agrifoodtech-) business.

In breakoutsessies gaan deelnemers in kleine(re) groepen dieper in op specifieke invalshoeken van AgriFoodTech. Provincie Noord-Brabant, Grow Campus, Post Harvest Network, 4TU, Robo Business Media en Rogier van Kralingen verzorgen deze sessies.

Praktische informatie

Het AgriFoodTech Platform Congres brengt de volgende topsectoren samen: high tech systemen en materialen, ICT, agri en food, tuinbouw en uitgangsmaterialen. Naast het AgriFoodTech Platform Congres vindt op 13 en 14 december ook de AgriFoodTech Vakbeurs plaats. Toegang is gratis, aanmelden kan via: agrifoodtechplatform.nl.

Altijd op de hoogte blijven?