Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.

Beko

Beko is niet alleen op de beursvloer te vinden, maar geeft ook een lezing met als titel Perslucht en microbiologische contaminatie. Want de regels en richtlijnen over de kwaliteit van perslucht zijn nogal vaag. In het algemeen wordt gesteld: dat perslucht geen contaminatie mag veroorzaken, bewaakt dient te worden en zo dicht mogelijk bij het verbruikspunt moet worden gefilterd. De uitwerking van deze richtlijnen wordt niet uitgelegd. In een presentatie laat Sara Deckers de vertaalslag zien die de persluchtkwaliteit inzichtelijk maakt en welke behandeling ingezet kan worden om aan de richtlijnen te voldoen.

Beko is te vinden op standnummer F144a op Food Technology. 

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?