Bent u klaar voor de oogst?

9 mei 2018

Er zijn veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden als u het beste uit uw oogst wilt halen, waarvan sommige buiten onze macht liggen. Zoals bijvoorbeeld klimaatomstandigheden vóór, tijdens en na de oogst, en de daaropvolgende gehaltes mycotoxinen die kunnen voorkomen in granen.

U kunt zich echter goed voorbereiden op mogelijke risico’s en alles gereed hebben om direct corrigerende maatregelen te kunnen nemen op de aanwezigheid van mycotoxinen voordat het ernstige problemen veroorzaakt. Daarbij is het essentieel om de juiste partner aan uw zijde te hebben met ruime ervaring op het gebied van het testen op mycotoxinen.

In de afgelopen 15 jaar is Neogen uitgegroeid tot een erkende expert in oplossingen voor het testen op mycotoxinen. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te helpen met:

  • Uitleg over de verschillende opties voor detectie
  • Testen en kalibratie van uw afleesapparatuur
  • De laatste up-to-date software
  • Training van uw personeel

Wij kunnen u op locatie bezoeken of op afstand training geven via onze nieuwe LabLive faciliteiten. Wij raden aan om altijd de houdbaarheid van uw testen te controleren en vraag ons om hulp met evaluatie als u dit jaar nieuwe of andere materialen gaat testen. Het is ook belangrijk om tijdig uw testen te bestellen om ervoor te zorgen dat u alles op tijd gereed heeft staan voor de oogst.

Een nieuwe reeks testen met extractie in water

Onze nieuwste testen geven snelle, betrouwbare en eenvoudige resultaten op zes gereguleerde mycotoxinen in Europa. De nieuwe Reveal® Q+ MAX en Veratox® MAX testproducten maken gebruik van een simpele extractie in water waardoor er geen gevaarlijke stoffen nodig zijn, wat beter is voor zowel gebruikers als het milieu. Ons toegewijde team van experts kan al uw vragen beantwoorden en technische ondersteuning bieden. Neogen heeft tevens een eigen laboratorium service in Groot-Brittannië wat u kan bijstaan met het bevestigen van positieve resultaten en u tijd kan besparen.

Neem vandaag nog contact op en kijk hoe wij u kunnen helpen klaar te staan voor de oogst!

Altijd op de hoogte blijven?