Biologische KOOC maaltijden verkrijgbaar bij Ekoplaza

20 juli 2017

KOOC is de eerste 100 procent biologische gezonde, dagverse kant-en-klaarmaaltijdenservice. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman en worden door heel Nederland bezorgd. Drie soorten kant-en-klaarmaaltijden zijn nu ook verkrijgbaar bij Ekoplaza. Dit zijn: rundstoofpot, kabeljauwmaaltijd en de net gelanceerde vegetarische gado gado.

Ekoplaza

De biologische supermarkt Ekoplaza richt zich op gezondheidsbewuste consumenten. "We zijn erg blij met de samenwerking. We willen consumenten ondersteunen in een gezonde en biologische levensstijl. De maaltijden van KOOC sluiten daar prima bij aan", aldus Anne Floor Kruitwagen, spacemanager van Udea. Udea is een importeur en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. KOOC is ook verkrijgbaar voor andere biologische en natuurvoedingswinkels die inkopen bij Udea.

KOOC maaltijden

KOOC maaltijden zijn allemaal biologisch. Daarnaast zitten er geen ongewenste toevoegingen in en zijn ze vrij van gluten, lactose en caseïne. Bovendien voldoen de maaltijden aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Altijd op de hoogte blijven?