Cikam verkoopt divisie labeling aan Weber

30 juli 2018

Cikam BV stopt na ruim 50 jaar als distributeur van de etiketteersystemen van Weber. De divisie labeling van Cikam is per 20 juli overgenomen door Weber. Cikam gaat zich toeleggen op de verdere ontwikkeling van de divisie geldverwerking. Dit is het specialisme van het Almeerse familiebedrijf.

Cikam

“We hebben inmiddels 73 jaar ervaring op dit gebied. We bouwen dit specialisme de komende jaren graag verder uit. Onder meer door het toevoegen van elektronische betaalmiddelen aan ons portfolio”, zegt Andrew Citroen, algemeen directeur van Cikam. “Zo kunnen we van specialist in geldverwerking doorgroeien tot totaalleverancier van payment oplossingen.”

Divisie Labeling

“Met Cikam zijn we ruim een halve eeuw distributeur geweest van de systemen van Weber. Denk onder meer aan printers, print & apply- en apply-systemen, plus alle bijbehorende zelfklevende etiketten en thermal transfer linten”, vervolgt Citroen. “We zijn blij dat Weber onze labeling activiteiten voortzet, met dezelfde kwaliteit, service en flexibiliteit die relaties van ons gewend zijn.”

Weber Marking Systems

Weber Marking Systems is onderdeel van de Bluhm Weber groep, een financieel krachtig industrieel conglomeraat. Bij de organisatie, goed voor een jaaromzet van ruim 250 miljoen euro, werken circa 800 mensen. Weber is een van ’s werelds grootste fabrikanten van etiketteer- en codeeroplossingen. Deze oplossingen leiden tot kostenbesparingen, hogere efficiency en een professionelere werkomgeving.

Altijd op de hoogte blijven?