Clearpoint steriele filters en stoomfilters

26 januari 2016

Beko Technologies heeft de productielijn Clearpoint uitgebreid met steriele filters en stoomfilters, die geschikt zijn voor de strengste hygiënische vereisten.

Het is nu mogelijk om Clearpoint-filters te plaatsen waar steriele of stofvrije verzadigde stoom is vereist. Te denken valt aan de voedings- en drankenindustrie, zoals brouwerijen en de zuivelindustrie, alsmede de farmaceutische en chemische industrie.

3E filterelementen

De Clearpoint filtertechnologie is geschikt voor een groot aantal verschillende systemen. Met de innovatieve 3E filterelementen (3E staat voor Energie Efficiënt Element) met flow-geoptimaliseerde en corrosiebestendige behuizing, bieden Clearpoint-filters een veilige en betrouwbare persluchtfiltratie met lange levensduur en aanzienlijk verlaagde bedrijfskosten, aldus Beko Technologies.

Geschikt voor voeding

“Clearpoint steriel- en stoomfilters garanderen procesbetrouwbaarheid van persluchtfiltratie en bacterievrije hygiëne op het hoogste niveau”, meldt het bedrijf. Perslucht behandeld met deze filters is geschikt voor contact met voeding volgens FDA en EC 1935/2004.

Beko Technologies

Persluchtexpert Beko Technologies ontwikkelt, vervaardigt en distribueert producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling wereldwijd. Van perslucht- en persgasprocessen tot filtratie en droging, via bewezen effectieve condensaattechnologie, tot instrumenten voor het bewaken en meten van kwaliteit. Van de kleinste persluchttoepassing tot veeleisende procestechnologie.

Het familiebedrijf met hoofdkantoor in het Duitse Neuss heeft wereldwijd vijf productielocaties. In Nederland zetelt de persluchtspecialist in Roosendaal.

Altijd op de hoogte blijven?