Coca-cola brengt merk Honest op Nederlandse markt

12 april 2017

Coca-Cola brengt het biologische drankje Honest op de Nederlandse markt. Honest is een caloriearme en verfrissende dorstlesser gemaakt van kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker. Honest is een nieuwe toevoeging aan het caloriearme assortiment van Coca-Cola

100 procent eerlijk

De naam Honest staat voor heerlijke én duurzame drankjes en is daar 100 procent eerlijk over, of het nu gaat om de ingrediënten, de recyclebare flesjes of de biologische oorsprong*. Honest is verkrijgbaar in de drie smaken: Citroen & Honing, Sinaasappel & Mango en Granaatappel & Bosbessen.

Toekomst voor biologische drankjes

Therese Noorlander, communicatiedirecteur bij Coca-Cola Nederland: “We investeren graag in merken waar we in geloven en zien in Nederland een grote toekomst voor biologische, verfrissende, caloriearme drankjes. Honest past daar bij. Het is een lekker drankje met een eerlijk verhaal.”

Bereiding Honest

Honest is een eerlijk drankje, gemaakt met hoogwaardige, biologische ingrediënten en laag in calorieën. De biologische kruidenthee wordt bij de leverancier in heet water getrokken en gefilterd. Daarna wordt de kruidenthee-infusie gemixt met biologisch fruitsap uit concentraat en biologische rietsuiker die de specifieke smaken bepalen.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?