Epos Food Family-directeur Elske Mouw kondigt vertrek aan

13 november 2023 Redactie Food
Epos Food Family, leverancier en producent van smaakmakers voor de versspecialist en voedingsmiddelenindustrie, onderdeel van Bieze Food Group, kondigt het vertrek aan van Directeur Elske Mouw aan. Na drie jaar toegewijde dienstverlening bij Epos Food Family heeft Mouw besloten per 1 december een nieuwe kans te omarmen die nauw aansluit bij haar passie en persoonlijke ambities.

Het vertrek van Elske uit Epos Food Family is een weloverwogen beslissing, waarbij ze teruggaat naar haar roots als mede-eigenaar van The Spicemasters Group waar de familiebedrijven Mouw Maalderij BV en Mouw Sourcing BV onder vallen.

Epos Food Family zal blijven samenwerken met The Spicemasters Group, met name op het inkopen en malen van kruiden en specerijen die bij Epos, Dutch Spices of Extract worden verwerkt tot kruidenblends, sauzen, marinades of andere smaakmakers. Het vertrek van Elske betekent dus niet het einde van haar betrokkenheid bij Epos Food Family, maar eerder het begin van een nieuwe en vruchtbare relatie.

Bieze Food Group is dankbaar voor haar bijdrage aan Epos Food Family en wenst haar het allerbeste in haar nieuwe onderneming.

De komende periode zal het management van Epos Food Family direct rapporteren aan Jurgen van Krevel, CEO van Bieze Food Group.

Altijd op de hoogte blijven?