Leen Menken verzorgt distributie Vegetarische Slager

4 juli 2013

ZOETERMEER - Leen Menken Foodservice Logistics gaat de volledige distributie van de Vegetarische Slager verzorgen. Het concept van de Vegetarische Slager is in twee jaar uitgegroeid van één verkooppunt in Den Haag naar meer dan 600 verkooppunten verspreid over Nederland, via zelfstandige versspecialisten, natuurvoedingswinkels en supermarkten.

Een jaar geleden is Leen Menken begonnen met fulfilment voor webshops, waaronder Streekbox. Menken richt zich hierbij specifiek op de distributie van kleine zendingen voor bevroren en verse levensmiddelen aan business to business en business to consumer. Daarnaast regelt Menken alle logistieke activiteiten die hierbij komen kijken.

Dat nu ook de Vegetarische Slager de logistiek aan hen uitbesteed, maakt directeur Leen Menken trots. "Binnen een jaar tijd hebben we al 5 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dat we daar nu ook de Vegetarische Slager aan toe mogen voegen zie ik als een groot compliment. Aan het einde van dit jaar hopen we de teller op 10 te hebben staan, om daarmee één van de grootste aanbieders in koel-en vries distributie voor webshops in levensmiddelen te zijn."

Lees ook:

   

Altijd op de hoogte blijven?