Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer. 

EAO

Met de komst van digitalisering in de industriële sector kunnen machinefabrikanten compleet nieuwe machines en apparaten ontwikkelen. Met de Serie 84 IO-Link Touch worden digitale machinesystemen eenvoudig en snel met bedieningselementen uitgerust.

Met de drie schakelaarvarianten - standaard, roestvaststaal en de hygiënische uitvoering, biedt de IO-Link Touch een assortiment schakelaars en signaalarmaturen voor applicaties binnen de machinebouwindustrie en ver daarbuiten. De vrij configureerbare, heldere en capacitieve IO-Link Touch biedt nieuwe toepassingen voor vele industriële applicaties. En dankzij de IO-Link communicatie-interface en programmeerbare aansluitmogelijkheden, kunnen de schakelaars via een geïntegreerde M12 5-pens schroefverbinding met een montagediepte van slechts 25,8 mm via een netwerk worden verbonden en zo de apparatuur compatibel maken met de Industrie 4.0-norm.

De vele gebruiksmogelijkheden van de schakelaars zijn gebaseerd op een vrij te kiezen configuratie, die precies kan worden afgestemd op de betreffende applicatie - van verlichting en symbolen tot aan de schakelfunctie. Zo kan bijvoorbeeld de RGB-verlichting – wanneer geactiveerd - met een bewuste vertraging aangaan. Of de operationele gereedheid van de schakelaar worden gesignaleerd door een groene verlichting, die bij bediening verandert in geel en een paar seconden later in rood. De configuratie blijft in de schakelaar opgeslagen, zelfs als er geen stroom wordt geleverd.

EAO is te vinden op standnummer F98 op Food Technology. 

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?