Easyfairs lanceert in 2018 Maintenance Gorinchem

15 december 2017

Easyfairs organiseert op 17, 18 en 19 april 2018 voor de eerste keer de vakbeurs Maintenance in Gorinchem. Maintenance is een gevestigde serie specialistische vakbeurzen voor industrieel onderhoud met succesvolle edities in Stuttgart, Dortmund, Antwerpen en Zurich. De beurs biedt een relevant en oplossingsgericht platform voor fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverleners binnen de industriële sector op het gebied van onderhoud en asset management.

Oplossingsgericht totaalplatform

Het delen van kennis, innovaties, en huidige en toekomstige technologieën, welke bijdragen aan het optimaliseren van het proces, staan tijdens dit driedaagse evenement centraal. Maintenance Gorinchem biedt een breed platform waar oplossingen voor het totale proces te vinden zijn. Van onderhoud tot inspectie en van IT tot veiligheid.

De beurs kent een divers aanbod op het gebied van onder andere ICT-oplossingen, componenten, meet- en regeltechniek, verhuur en industriële onderhoudstechnologieën. Een greep uit de deelnemende bedrijven: Hytorc, Blok Gouda, Ultimo Software Solutions, Aerzen International Rental, Technische Unie, Medir International, TDO, Eurol Specialty lubricants en KEMET EUROPE BV.

Andere Maintenance-beurzen

De vakbeurs Maintenance kent al succesvolle edities in Stuttgart, Dortmund, Antwerpen en Zurich. De individuele beurzen staan bekend als waardevolle platforms voor onderhoud in de belangrijkste industrieën. Beslissers benutten de Maintenance beurzen om nieuwe zakelijke contacten leggen, deals te sluiten en een update te krijgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud in industriële processen.

 

Altijd op de hoogte blijven?