Empack biedt ook digitaal kanaal aan

19 augustus 2020

Bij de Empack beurs, die van 15 tot en met 17 september in de jaarbeurs Utrecht plaatsvindt, komt een online kanaal. Daarnaast komt er een corona-proof terras. De organisatoren noemen het evenement de Empack reconnect, omdat dit de eerste kans sinds de uitbraak van corona is dat verpakkend Nederland elkaar kan zien.

Empack Reconnect

De beursvloer in Utrecht blijft de basis van Empack 2020. Empack-organisator Easyfairs stelt samen met Jaarbeurs Utrecht alles in het werk om alle COVID-19 gerelateerde risico’s proactief en effectief te beheersen. “De combinatie van live en online zorgt ervoor dat Empack 2020 voor iedereen toegankelijk is”, aldus Irma de Hoon, Group Event Director van Empack. "Te allen tijde blijft het live aanwezig zijn op de beursvloer exclusiever. Aanwezigen hebben de volledige beleving, inclusief catering en de mogelijkheid tot netwerken. Zoals men van ons gewend is. Bezoekers die niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, hebben de mogelijkheid om een deel van het event online bij te wonen. Naast het volgen van kennissessies en live broadcasting kan de bezoeker direct in contact komen met exposanten. Op deze manier kunnen bezoekers waar dan ook aanhaken bij Empack Reconnect”. Tanee Plat, marketeer Empack vult aan: “De ruim opgezette netwerkterrassen over de gehele beursvloer bieden exposanten en bezoekers de mogelijkheid bij te praten over de afgelopen periode en te focussen op de toekomst”.

Toekomst

Easyfiets benadrukt dat het na corona extra belangrijk is dat de beurs plaatsvindt. Het is een stap in het proces om te leren ‘hoe nu verder’. Het is de vraag hoe de maatschappij en specifiek bedrijven de huidige stand van zaken kunnen omzetten in kansen en zich voorbereiden op de toekomst. “Kennis delen is vermenigvuldigen. Onze exposanten zijn meer dan bereid om de vele vraagstukken te beantwoorden. Ook in ons kennisprogramma wordt uitgebreid aandacht besteed aan de actuele situatie. Partner ABN Amro presenteert bijvoorbeeld waardevolle resultaten over het project ‘Duurzaam verpakken’, waarin zij recente duurzaamheidsontwikkelingen nader toelichten en verwachtingen toelichten over de periode na corona”, geeft De Hoon aan.

Altijd op de hoogte blijven?