Fingerfoodballs winnen innovatie-award

2 april 2014

BARCELONA - Fingerfoodballs van Scelta Mushrooms zijn tijdens de vakbeurs Alimentaria 2014 uitgeroepen tot beste internationale product van innovatie-expositie Innoval.

Op de Innoval worden tijdens de beurs innovaties van de deelnemende bedrijven op het gebied van eten en drinken tentoongesteld. De beste innovaties uit 14 verschillende categoriën werden bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Innoval Awards.

Tijdens een selectieprocedure zijn alle producten door een vakjury uitvoerig getest. Fingerfoodballs van Scelta Mushrooms werd beloond met de International Award voor het beste internationale product op de Innoval.

Gezonder alternatief

Fingerfoodballs zijn een gezonder alternatief binnen het bestaande snackassortiment. De range aan snacks zijn geproduceerd met herkenbare groenten, zijn 100 procent vleesvrij en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

scelta-prijsTijdens de uitreiking van de Innoval Awards in Barcelona namen Jan Klerken, eigenaar van Scelta Mushrooms en Jules Klerken, productmanager Fingerfoodballs, de award in ontvangst.

EVMI-symposium

Jan Klerken is ook een van de sprekers tijdens het symposium Innoveren in de voedingsmiddelenindustrie. Deze bijeenkomst van vakblad EVMI wordt op 6 mei bij partner HAS Hogeschool in Den Bosch gehouden, tijdens de presentatie van de nieuwe Food Top 100.

Meer informatie over het symposium

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?