Food Tech Event: Duurzaamheidswetgeving

17 april 2024

Dominique Aarts en Jop Stevens geven op Food Tech Event 2024 een presentatie over de wereld van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Transparantie wetgeving die door de Europese unie is ontwikkeld en grote bedrijven verplicht te rapporteren over de duurzaamheidsprestaties. 

Aarts en Stevens zullen meer vertellen over waarom de CSRD bestaat en wat hij beoogt. Ze zoomen in op de verplichte stappen die u moet doorlopen en vertalen dit naar praktische uitdagingen. Maar, ze creëren ook kansen. "We zijn er van overtuigd dat doen wat moet kansen oplevert rondom duurzaamheid. Wij vertellen hoe u de kans in de sector kunt benutten én tegelijkertijd voldoet aan wetgeving".

Over de sprekers

Dominique Aarts, adviseur duurzaamheid bij Van Oers, rondde in 2019 haar studie International Food en Agribusiness af. Ze combineert haar passie met haar eerdere rollen als verbinder tussen voedselverwerkende industrie, onderwijs en technologische aanbieders met haar huidige rol als expert op het gebied van duurzaamheid.

Jop Stevens, adviseur duurzaamheid bij Van Oers, heeft in zijn rol als ESG Reporting Specialist bij een groot Nederlands bedrijf gezien wat de daadwerkelijke inrichting van een duurzaamheidsstrategie vraagt. Met zijn IT achtergrond, kennis van rapportagevereisten, en positieve en creatieve gedachte helpt hij bedrijven kansen te creëren op gebied van duurzaamheid en niet-financiële informatie.

Food Tech Event, voorheen Food Technology, richt zich op de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking. Weten wat er speelt? Kom op 15 en 16 mei 2024 naar Food Tech Event in de Brabanthallen in Den Bosch.

Aanmelden voor Food Tech Event

Altijd op de hoogte blijven?