Waar consumenten baat hebben bij het blijven ontwikkelen van innovatieve producten door toeleveranciers, zijn producenten op zoek naar de mogelijkheden voor verdere procesoptimalisaties. Daarnaast zoeken producenten nieuwe producten die bijdragen aan voedselveiliger produceren. Toeleveranciers worden uitgedaagd om aan deze vraag te voldoen. Hoe gaat een bedrijf deze uitdaging aan? Charles Scriwanek vertelt hier meer over op Food Tech Event 2024.

Scriwanek bespreekt op Food Tech Event hoe HiFlux Filtration deze uitdaging aangaat. Het Deense bedrijf HiFlux Filtration produceert en ontwikkeld Auto-line zelfreinigende vloeistoffilters in industrieel en hygiënisch ontwerp met als doel dat de producenten voedselveilig(er) kunnen produceren. Voor het ontwikkelen van de vloeistoffilters werkte het bedrijf in het verleden samen met producenten in de voedingsmiddelenindustrie. 

Over de spreker

Charles Scriwanek is sinds 2014 werkzaam bij HiFlux Filtration. Een Deens bedrijf gespecialiseerd in vloeistoffiltratie oplossingen met de focus op de internationale verkoop van de Auto-line zelfreinigende vloeistoffilters in hygiënisch en industrieel ontwerp. Scriwanek begon in eerste instantie met het verder uitbreiden van de markt voor de Auto-line producten in Nederland. Sinds een aantal jaren is Scriwanek verantwoordelijk voor de verkopen van de Auto-line zelfreinigende vloeistoffilters in de Benelux. Het is zijn passie om samen met de klanten processen te optimaliseren met het doel om nog voedselveiliger te produceren. 

Food Tech Event, voorheen Food Technology, richt zich op de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking. Weten wat er speelt? Kom op 15 en 16 mei 2024 naar Food Tech Event in de Brabanthallen in Den Bosch.

Aanmelden voor Food Tech Event

Altijd op de hoogte blijven?