Food Tech Event: wat wil Bolletje?

3 april 2024

Data en AI veranderen het speelveld in de industrie. Zijn deze technologieën een bedreiging, kans of zelfs noodzaak? Roel Veld (CFO – Bolletje) en Bram de Vrught (Managing Director – QING Forward Engineering) vertellen hier meer over op Food Tech Event 2024. 

Veld en De Vrught zullen meer vertellen over hoe zij samenwerken om met een beheersbare aanpak nog meer controle over het productieproces te krijgen. Op Food Tech Event gaan zij in op wat zij willen bereiken, hoe zij dat aanpakken, de uitdagingen die zij tegenkomen en wat het oplevert. 

Over de sprekers

Roel Veld werkt sinds oktober 2020 als Financieel Directeur voor Bolletje en is verantwoordelijk voor Finance & Controlling, Inkoop en ICT. Daarbij ligt de focus, naast de reguliere zaken, op risicomanagement, tot waarde brengen van data (hoe kom ik van data naar stuurinformatie) en duurzaamheid.

Bram de Vrught heeft na zijn studie aan diverse projecten voor machinebouwers in de food industrie gewerkt en is betrokken bij QING Forward Engineering sinds de oprichting in 2013. In de afgelopen 10 jaar heeft hij samen met een team van creatieve QINGs richting gegeven aan het bedrijf waarbij de focus ligt op het leveren van technologische oplossingen in de food industrie en daarmee een bijdrage leveren aan de toegang tot voldoende, duurzame en goede kwaliteit voedsel. 

Food Tech Event, voorheen Food Technology, richt zich op de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking. Weten wat er speelt? Kom op 15 en 16 mei 2024 naar Food Tech Event in de Brabanthallen in Den Bosch.

Aanmelden voor Food Tech Event

Altijd op de hoogte blijven?