Food Technology maakt nieuwe Lab Area bekend

2 juli 2020

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. De organisatoren hebben de eerste exposanten bekend gemaakt en kondigen een vijfde area aan, gericht op het lab.

De nieuw aangekondigde Lab area is bedoeld voor exposanten op het gebied van laboratoriumonderzoek, laboratoriumtechnologie, monitoring, labautomatisering, certificering en analysetechnieken. Ook komt er een lezingenprogramma die is gekoppeld aan dit thema. De andere area’s op de beurs zijn: Fabriek van de Toekomst, Duurzame en Transparante Keten, Food Innovatie en Veilig Voedsel.

Het lab heeft een prominente plaats in het voedselsysteem van de toekomst. Niet alleen zijn laboratoria onmisbaar bij het steekproefsgewijs testen van de veiligheid van ons voedsel. Ook zijn labs binnen voedingsmiddelenbedrijven hubs van innovatie waar nieuwe oplossingen worden ontwikkeld, van nieuwe verpakkingsmaterialen tot innovatieve productsamenstellingen. Wie weet wordt ook ons vlees in de toekomst in het lab gekweekt. 

Ook heeft de organisatie de eerste exposanten bekend gemaakt. Onder de exposanten zijn onder meer de bedrijven Denios, Shimadzu, Led Techno, Eurofins, Stäubli, Insort, IDS, Merck, Turck, Objectove, Impa, PCB Piezotronics, GF, Labmakelaar Benelux, Hamamatsu en Hethon.

Data: Woensdag 27 en donderdag 28 januari 2021
Locatie: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Meer informatie: www.food-technology.nl

Altijd op de hoogte blijven?