FrieslandCampina lanceert 'de Basis van Voeding'

17 maart 2017

FrieslandCampina Foodservice heeft de e-learning ‘de Basis van Voeding’ gelanceerd. Deze online nascholingscursus biedt zorgmedewerkers een brede basiskennis over eten en drinken voor patiënten en cliënten in de zorg. De e-learning biedt in tien modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg.

'De Basis van Voeding'

Karl Buiks, directeur FrieslandCampina Foodservice: “Patiënten en cliënten in de zorg hebben iedere dag recht op gezond eten en drinken dat bijdraagt aan hun welbevinden en herstel bevordert. Als FrieslandCampina beschikken wij over veel kennis van gezond eten en drinken. Met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ delen wij actuele kennis en inzichten op het gebied van eten en drinken in de zorg met zorgmedewerkers.”

Geaccrediteerde nascholing

‘De Basis van Voeding’ is een geaccrediteerde nascholing voor verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4. het Kwaliteitsregister V&V accrediteert de e-learning met 5 punten. Tijdens Zorgtotaal wordt ‘de Basis van Voeding’. Zorgtotaal vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht van 14 t/m 16 maart

Voeding in de Zorg

Het online platform ‘Voeding in de Zorg’  lanceert de e-learning.  FrieslandCampina Foodservice richtte dit platform vorig jaar op. Het is een kennisplatform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. Door columns, video’s, tips en weetjes deelt Voeding in de Zorg kennis over eten en drinken met zorgmedewerkers.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?