Frontrunners in Food event over OpX

23 juni 2015

Operational Excellence (OpX) is het thema van het Frontrunners in Food event, dat dinsdag 6 oktober zal worden gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk. Het evenement richt zich op voedingsmiddelenfabrikanten die al stappen gezet hebben op het gebied van OpX of daarmee aan de slag willen.

Inspirerende sprekers uit de praktijk geven inzicht in de kansen die OpX biedt. In workshops leggen directeuren en managers op gebieden als operations, techniek, kwaliteit en HR waardevolle contacten en wisselen ze ervaringen uit. Beslissers uit diverse foodsectoren, waaronder zoetwaren en gemaksvoeding, slachterijen, vlees- en visverwerking, AGF, brood en banket, zuivel en dranken, zullen aan de workshops deelnemen.

Online onderzoek

Tijdens het Frontrunners in Food event worden ook de resultaten bekendgemaakt van het onderzoek naar de stand van zaken in Operational Excellence. In dit onderzoek staat de vraag centraal óf en hóe bedrijven Operational Excellence toepassen, en welke resultaten ze daarmee geboekt hebben. Het onderzoek is gebaseerd op interviews bij circa dertig levensmiddelenbedrijven over de toepassing van OpX en daarnaast een online onderzoek onder een groot aantal foodfabrikanten.

Aanmelden

Het programma start om 10.00 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel rond 17.30 uur. Meer informatie en aanmelden.

Frontrunners in Food wordt georganiseerd door MPuls organisatieontwikkeling en Benned, in samenwerking met Improving Quality, Bing Research en EVMI.

Lees ook:

'Structureel verbeteren is je werk'

Altijd op de hoogte blijven?