HDN op Food Technology: samenwerkingspartner en seminar

31 augustus 2021

De organisatie van Food Technology (1 en 2 december in de Brabanthallen) is een samenwerking aangegaan met contentpartner HDN (Hygienic Design Network). 

De subtitel kennis en netwerkevenement past precies in de missie van HDN, schrijft het platform op hdn4food.com. Ook wij willen kennis delen in ons netwerk, maar vooral ook met de rest van de markt. Daarom hebben we als HDN een stand op het kennisplein en verzorgen we diverse lezingen over onderwerpen die actueel zijn. 

Binnen het thema Veilig voedsel, verzorgt HDN ten eerste Hygiënisch design, bestaande uit vier sessies over smeermiddelen, sensoren, duurzaamheid/circulair en gemachineerde lasprocessen. Ten tweede komt Kees Meurs, director van Polysoude, spreken op Food Technology. Zijn seminar is getiteld ‘Met een traceerbare orbitaal las, weet je wat je eet’. 

Over HDN
HDN (Hygienic Design Network) is een platform voor iedereen die onderdeel is van de voedingsketen, van voedselproducent tot materiaalleverancier en van engineeringsbureau tot machine- of processcholingsinstituut. De focus ligt op voedselveiligheid in de gehele keten. Het gedachtegoed van de HDN methodiek is ondergebracht bij Stichting HDN en heeft als doel BV Nederland Food te bevorderen. Meer informatie over Platform HDN vind je hier.

Altijd op de hoogte blijven?