Heineken lanceert Heineken Extra Vers

16 november 2015

Heineken introduceert deze week Heineken Extra Vers. Het bier wordt na het brouwen extra beschermd tegen temperatuur en licht. Heineken Extra Vers komt in het koelvak van de supermarkt te staan.

Heineken Extra Vers is verkrijgbaar bij een aantal supermarkten van Hoogvliet, Plus, Dirk en Dekamarkt. Het bier is bovendien online te bestellen bij Hoogvliet en vanaf 23 november ook bij jumbo.

Wikkel

Het brouwproces van Heineken Extra Vers is gelijk aan dat van gewone Heineken. Aan het einde van het brouwproces wordt het flesje Heineken Extra Vers echter in een speciale wikkel gedaan en zo snel mogelijk en gekoeld naar de supermarkt gebracht. "Zo blijft de heerlijk, verfrissende en pure smaak van vers bier uit de brouwerij behouden. Heineken Extra Vers staat dan ook niet in het bierschap in de supermarkt, maar in het koelvak op de versafdeling", aldus de brouwer.

Heineken stelt met de introductie van Heineken Extra Vers een compleet nieuwe categorie in de supermarkt te starten en in te spelen op de groeiende vraag naar verse producten.

Lees ook:

Bond-scènes bij scannen Heineken-verpakking (21 september 2015)

Altijd op de hoogte blijven?