Hoe reinig je de slangen voor de productie van mayonaise?

2 februari 2023 redactie AutomationNL AB6

AB6, de Franse leverancier van product recovery oplossingen, introduceert het AB6Flex slangenreinigingssysteem. Met het volautomatische systeem wordt de reinigingstijd een stuk korter. Ideaal voor de reiniging van slangen voor shampoo tot mayonaise.

Met het systeem van AB6 kunnen flexibele slangen snel en veilig worden gereinigd, zelfs als ze restanten hoog visceuze producten bevatten. Het AB6Flex-systeem is geoptimaliseerd voor hoge prestaties met een minimale downtime.

De AB6Flex biedt een effectieve, geautomatiseerde reinigingscyclus en is eenvoudig te bedienen. Het systeem is geschikt voor flexibele slangen met één of twee verschillende maatvoeringen en een maximale lengte van 5 meter. Het systeem is ontworpen met geavanceerde pigging technologie om de kwaliteit van de reiniging te waarborgen.

Het AB6Flex-systeem is ook milieuvriendelijk en veilig in gebruik, dankzij de geïntegreerde veiligheidsfuncties. AB6 streeft naar het creëren van oplossingen die bedrijven helpen om een hogere productiviteit te bereiken.

Het AB6Flex slangenreinigingssysteem is binnen de Benelux leverbaar via Hyprosys (Hygienic Process Systems) in Breda.

Schoon binnen 5 minuten

Het reinigingssysteem van AB6 is ideaal voor het reinigen van slangen voor (de productie van) lotions, emulsies, crèmes, shampoos, make-up, jam, vetten, oliën, sauzen, room, concentraten, siropen, mayonaise, pasta's of vullingen. De reinigingstijd bedraagt minder dan 5 minuten.

Meer informatie op de website van Hyprosys.

Altijd op de hoogte blijven?