IFFI Masterclass: marketing en sales in de voedingsmiddelenindustrie

2 oktober 2018

Ingredients For Food Innovators organiseert van 7 tot 9 november een masterclass Industrial Marketing & Sales 2.0. Een must voor iedere professional die te maken heeft met het op de markt brengen en verkopen van ingrediënten, halffabricaten en industriële eindproducten binnen de levensmiddelenindustrie.

Drie keer per jaar organiseert het IFFI netwerk masterclasses voor leden en niet-leden. In november staan marktgerichte onderwerpen op het programma, voortkomend uit actuele vraagstukken op het gebied van marketing en sales binnen de voedingsmiddelenindustrie. Professoren en experts uit de branche delen hun kennis op het gebied van industriële marketing, prijsstrategie, strategische inkoop en industriële sales. Na afloop van de inhoudelijke presentaties en interactieve workshops worden op woensdag- en donderdagavond sociale activiteiten georganiseerd en is er de gelegenheid om met collega’s uit de branche van gedachten te wisselen.

Voor wie?

Deze IFFI Masterclass is gericht op marketing directors, sales directors en sales managers, (key)account managers, marktanalisten, marketing- en communicatieprofessionals, business development managers en collega’s uit de levensmiddelenindustrie die streven naar commerciële expertise in hun huidige en toekomstige posities.

Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op de website van IFFI.

Altijd op de hoogte blijven?