Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer. 

ifm

De nieuwe radarniveausensor LW2720 verlegt de grenzen op het gebied van snelheid en nauwkeurigheid. Met de niveausensor zijn niveaus van vloeibare media in tanks met een hoogte tot 10 meter tot op de millimeter nauwkeurig en zonder dode zone te bewaken. Dankzij het contactloze radar-meetprincipe zijn stoorsignalen of uitval van de sensor door aanhechting van viskeuze media of obstructies met roerwerken uitgesloten.

De gebruikte 80-GHz-frequentie zorgt voor stabiele en nauwkeurige meetresultaten, ook wanneer damp of condensaat in de tank aanwezig is. De sensor is ontwikkeld voor het gebruik in hygiënische zones, zodat hij ook bestand is tegen CIP- en SIP-processen of bij het gebruik van sproeibollen.

Het totaalpakket van de LWL2720 wordt gecompleteerd door de easy to handle factoren: binnen enkele minuten is de sensor geïnstalleerd en kan via IO-Link op afstand worden geparametreerd en uitgelezen.

Ifm is te vinden op standnummer F150. 

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?