Inga Blokker nieuwe directeur van FSIN

13 januari 2021

FoodService Instituut Nederlands (FSIN), het grootste voedsel kennisinstituut van Nederland, heeft per 1 mei een nieuwe directeur. Inga Blokker (zie foto) volgt Jan-Willem Grievink op, die met pensioen gaat. 

Sinds 2017 is Blokker directeur van The Food Research Company, de organisatie die zowel de research, de rapporten als de evenementen van het FSIN verzorgt. Blokker wil met haar aanstelling tot FSIN-directeur aan de sterke naam van het kennisinstituut blijven bouwen. FSIN onderzoekt trends en ontwikkelingen in buitenshuisconsumptie en geeft een nauwgezet beeld van trends en toekomstige ontwikkelingen. Ook maakt de vereniging jaarlijks rapporten en insights voor haar ruim 200 leden. 

In het persbericht noemt Blokker het een ontzettend uitdagende en interessante tijd om in de foodbranche werkzaam te zijn. “Veel bedrijven zijn gedwongen om zichzelf opnieuw uit te vinden. Meer dan ooit is betrouwbare kennis en duiding nodig om een weg naar voren te zien en kansen op tijd te signaleren." 

Grievink is sinds de oprichting van FSIN in 2003 directeur geweest. Hij gaat met pensioen, maar blijft nauw betrokken bij de organisatie.

Altijd op de hoogte blijven?