Jan Willem Balk nieuwe Managing Director Mondelēz Benelux

5 mei 2017

Jan Willem Balk is benoemt als nieuwe Managing Director van Mondelēz International in de Benelux. Hij volgt Marie-Pascale Sire op. Sire gaat een nieuwe rol gaat vervullen binnen het West-Europese directieteam van Mondelēz. Hein Everts volgt Balk op als Country Director.

Jan Willem Balk

Balk heeft in de afgelopen 25 jaar ruime ervaring opgedaan in leidinggevende functies in de levensmiddelenindustrie. De laatste vijf jaar leidde hij als Managing Director de activiteiten van Mondelēz International in Nederland. Verantwoordelijk voor de commerciële integratie van Kraft Foods, LU en Cadbury, stond hij in 2012 aan de wieg van Mondelēz Nederland. Eerder werkte hij onder meer bij Douwe Egberts en LU General Biscuits.

Hein Everts

Hein Everts, huidig Sales Director Nederland, neemt in zijn nieuwe rol als Country Director Nederland de taken van Jan Willem Balk over. Naast zijn werkzaamheden voor Mondelēz, zet Everts zich in voor ‘De Jonge Turken’, een netwerkclub van 100 jonge managers uit de foodindustrie. Everts zit in de Raad van Advies van deze netwerkorganisatie.

 

Altijd op de hoogte blijven?