Lean Goedegebuure van Tony Chocolonely keynote spreker Food Technology

22 december 2022 Redactie Food

Food Technology biedt in 2023 een gevarieerd programma van sprekers. Lean Goedegebuure van Tony Chocolonely is een van de keynote sprekers. In zijn presentatie staat de traceerbaarheid van de Tony’s Chocolonely-reep centraal.

Goedegebuure werkt al zeven jaar aan de missie van Tony Chocolonely: het uitbannen van kinderarbeid en moderne slavernij in de cacaoketen. Traceerbaarheid speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van het levensonderhoud van de cacaoboeren en hun gemeenschap. Traceerbaarheid van de Tony’s Chocolonely-reep staat in de presentatie van Goedegebuure op Food Technology. Hij gaat in op de vraag ‘Hoe hebben we dit niveau van traceerbaarheid bereikt en wat hebben we geleerd om dit te bereiken?’.

Food Technology

Naast keynote spreker Goedegebuure biedt Food Technology nog veel meer interessante sprekers. Er staan onder andere verhalen vanuit Marel, TNO, Qing, Rabobank en The GreenUp Company op het programma. Daarnaast is er vol seminarprogramma van Keep Food Simple, IFFI, NVC, HDN, WUR en AutomationNL. Ook is er een goedgevulde beursvloer met veel aandacht voor techniek en machines.

Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar. De beurs vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen en is gratis te bezoeken! Bent u er ook bij? Registreer uw gratis bezoek.

Altijd op de hoogte blijven?